Taip pat „Žalgirio“ strategas Aleksandras Trifunovičius antroje rungtynių dalyje pasigedo savo auklėtinių koncentracijos.

„Rungtynių pradžioje mūsų žaidimas nebuvo geras, daug klydome. Antrame ketvirtyje perėmėme žaidimo gijas į savo rankas ir kontroliavome žaidimo eigą. Buvo keletas rungtynių, kai pelnėme nedaug taškų, kaip šiandien. Šiandien nepavyko surengti greitų atakų. Tiek, kiek jų buvo baigėsi netaikliais metimais. Turime būti sąžiningi - „Žalgiriui“ šiandien buvo sunku žaisti be Sonny Weemso ir Marko Popovičiaus. Kartais treneriams tenka sunki užduotis keisti žaidimo strategiją“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Barcelona“ strategas Xavieras Pascualis.

Ketvirtadienio rungtynėse „Žalgiris“ suklydo 12 kartų. Svečiai padarė keturiomis klaidomis mažiau. Žalgiriečiai buvo įsitikinę, kad būtent klaidos lėmė aikštės šeimininkų nesėkmę.

„Neblogai pradėjome rungtynes, tačiau lemiamu momentu pradėjome klysti ir varžovai atitrūko. Aišku, šiandien trūko Sonny Weemso, kuris gydosi traumą. Nekreipiame per daug dėmesio į įvairias kalbas. Tiesiog stengėmės rungtyniauti kaip galime“, - po rungtynių teigė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

„Antroje rungtynių pusėje per daug kartų suklydome, kelis kartus nepataikėme ir „Barcelona“ tuo pasinaudojo. Tokio lygio komanda klaidų neatleidžia“, - sakė Mindaugas Kuzminskas.

„Noriu kalbėti apie rungtynes, o ne apie tai, kiek taškų būtų pelnęs M. Popovičius ar S. Weemsas. Daugiau ar mažiau pirmoje rungtynių dalyje darėme tai, ką reikėjo, buvome pakankamai susikoncentravę. Vėliau leidome įsižaisti Erazemui Lorbekui, kuris pridarė daug bėdų. Po pertraukos praradome galimybę kautis dėl pergalės, nes praradome koncentraciją.

Kalbant apie pražangas, reikia prasižengti norint šiek tiek atsipūsti ar stabdyti greitas atakas. To antroje rungtynių dalyje nebuvo. Tačiau šiandien pakankamai neblogai gynėmės. Dabar belieka laukti varžovų rungtynių rezultato“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ strategas A. Trifunovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją