Trečiadienį 95:78 įveikę Alytaus „Dzūkiją“ jau penktadienį žalgiriečiai namuose stojo į kovą su šeštoje „Betsafe-LKL“ turnyro lentelės vietoje įsitaisiusiu Prienų „Cbet“ (11/18) klubu ir pranoko jį 90:62 (25:14, 17:15, 21:23, 27:10).

Šį kartą nei dramos, nei intrigos iki paskutinių sekundžių nebuvo.

Skirtingai nei pastarajame Kauno ir Prienų ekipų susidūrime, kuriame prireikė net pratęsimo. Tuomet „Žalgirį“ nuo sensacingo pralaimėjimo išgelbėjo sudėtingą tritaškį pataikęs Steve'as Vasturia, kuris pirmu smuiku griežė ir per papildomas penkias minutes bei galiausiai nukalė saviškiams itin sunkią pergalę rezultatu 103:100.

Penktadienį Thomasas Walkupas nugalėtojams surinko antrą dvigubą dublį sezone – 10 taškų ir 11 rezultatyvių perdavimų, o su 28 naudingumo balais pasiekė savo LKL karjeros rekordą.

Rokui Jokubaičiui, kuris pelnė 17 taškų (4/6 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai) tai taip pat yra pakartotas rezultatyviausias ir naudingiausias (22) sezono mačas.

„Žalgiriui“ vis dar nepadėjo Patricio Garino, Nigelis Hayesas ir Artūras Milaknis, bet ant parketo grįžo nugaros problemų turėjęs Joffrey Lauvergne'as. Jis per 10 minučių pelnė 7 taškus.

„Žalgiris“: Rokas Jokubaitis 17, Lukas Lekavičius 16, Marius Grigonis 13 (1/7 tritaškis), Thomasas Walkupas 10 (11 rez. perd., 5 per. kam.), Martinas Gebenas 9 taškai (5 atk. kam.).

„CBet“: Mindaugas Sušinskas 18 (8 atk. kam.), Emmanuelis Lecomte'as 9, Tomas Digbeu 8, Martynas Pacevičius 7 taškai (7 atk. kam.).

Dabar žaliai-baltų laukia dar trys pasimatymai kas dvi dienas: sekmadienį, antradienį ir ketvirtadienį – atitinkamai su Klaipėdos „Neptūnu“, Utenos „Juventus“ ir vėl „Dzūkija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)