Motiejus Krivas antrą dienos susitikimą pradėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, Joshua Bonga taikliai atakavo iš toli, o po dvitaškį įmetė Kajus Kublickas ir Petras Padegimas – 10:6. M. Krivas pridėjo dar du taškus, baudos metimą įmetė K. Kublickas, o kėlinuką užbaigė po tris taškus pelnę Paulius Murauskas ir J. Bonga – 19:16.

Per pusę antro kėlinio du taškus surinko M. Krivas, tris įsirašė P. Murauskas, tačiau jau teko vytis varžovus – 24:27. Baudos metimą realizavo J. Bonga, po dvitaškį įmetė M. Krivas ir Emilis Bartninkas, o kėlinuką taikliu metimu pabaigė Mantas Laurenčikas – 31:35.

Po penkis taškus po pertraukos iškart surinko P. Murauskas, M. Laurenčikas ir K. Kublickas, o žalgiriečiai jau buvo priekyje dviženkliu skirtumu – 46:35. Kėlinio pabaigoje dvitaškį metimą realizavo E. Bartninkas, o pranašumas beveik ištirpo – 48:46.

M. Laurenčikas pataikė dvitaškį, K. Kublickas smeigė tritaškį, šešis taškus surinko M. Krivas, o P. Murauskas surengė sėkmingą reidą po krepšiu – 61:52. Varžovams artėjant iš toli pataikė P. Murauskas, metimu iš po krepšio pasižymėjo M. Krivas, tačiau likus žaisti kiek daugiau nei minutę komandas skyrė tik taškas – 66:65. Dvikovos pabaigoje dvitaškiu pasižymėjo M. Krivas, kuris ir įtvirtino pergalę – 68:65.

„Žalgiris“: M. Krivas 19 (8 atk. kam.), P. Murauskas 16 (11 atk. kam., 4 rez. perd.), K. Kublickas 11, M. Laurenčikas 9 (4 rez. perd.), J. Bonga 7 (5 atk. kam.), E. Bartninkas 4, P. Padegimas 2 taškai.

„Next Generation“: U. Krofličius 31, H. Dzellatas 8 taškai.

Eurolygos jaunimo atrankos turnyro finale sekmadienį kauniečiai susitiks su Madrido „Real“ ekipos jaunuoliais. Rungtynės prasidės 17 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją