G. Antetokounmpo Eurohoops.net portalui pasidalino mintimis apie buvusį kolegą.

„Jis puikus krepšininkas, turintis daug potencialo tobulėjimui. Axelis yra teisingame kelyje, daug nekalba ir visada nori laimėti. Jis įdeda daug energijos“, – prancūzą Eurohoops.net tinklaraštyje gyrė G. Antetokounmpo.

Primename, kad kitą savaitę 26-ą gimtadienį švęsiantis puolėjas Axelis Toupane'as į Kauno „Žalgirį“ negrįš: Prancūzijos krepšininkas sukirto rankomis su Pirėjo „Olympiakos“.

A. Toupane'as Eurolygoje vidutiniškai rinko po 6,9 taško, o geriausią pasirodymą surengė susitikime su „Barcelona“, kai pataikė visus 4 mestus tritaškius ir pelnė 21 tašką.

Anksčiau jis atstovavo trims NBA klubams – Naujojo Orleano „Pelicans“, Milvokio „Bucks“ ir Denverio „Nuggets“. Vasarą prancūzas tikėjosi grįžti į stipriausią planetos lygą, bet jo karjera pasuks kita kryptimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)