Pirmosios dvikovos dėl čempionų titulo užkulisius užfiksavo ir tradicinė „Žalgiris TV“ laidų rubrika #TimeOutŽalgiris kartu su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje.

„Žalgirio“ arenoje D.Belickaitė sutiko daug krepšinio pasaulyje pažįstamų veidų. Su Kauno „Žalgirio“ dubleriais Nacionalinės krepšinio lygos vicečempionu tapęs vyriausiasis treneris Tomas Masiulis džiaugėsi žalgiriečių žaidimu ir tikisi, jog „Žalgirio“ ekipa švęs pergalę šių metų serijoje.

Tarp rungtynes stebėjusių žiūrovų #TimeOutŽalgiris komanda užfiksavo ir „Žalgiryje“ rungtyniavusį bei puikiai lietuviškai kalbantį latvį Kasparą Vecvagarą, kuris pasidalijo įspūdžiais apie šį žalgiriečių sezoną.

„Stebėjau visas Eurolygos rungtynes ir kiek galėjau žiūrėjau LKL susitikimus. Manau, visi su manimi sutiks, kad „Žalgiris“ žaidžią fantastišką sezoną“, – teigė krepšininkas.

Paklaustas, kaip taip nepamiršta rungtyniavimo Lietuvoje laikais išmoktos mūsų šalies kalbos, latvis nepasimetė ir davė puikų atsakymą.

„Tokia graži kalba, sunku ją pamiršti“, – šypsojosi K.Vecvagaras.

Kartu su K.Vecvagaru rungtynes arenoje stebėjo ir geriausias buvusio žalgiriečio draugas San Antonijaus „Spurs“ klube rungtyniaujantis Latvijos rinktinės puolėjas Davis Bertanis.

„Žinoma, kad palaikau kauniečius. Čia rungtyniavo ir Kasparas, – aiškino D.Bertanis. – Žiūrėjau ir Eurolygos rungtynes. Tikrai mėgavausi, kaip „Žalgiris“ žaidė šiame sezone.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)