Visgi koronaviruso pandemijai nutraukus turnyrą ir Kelvinui Creswellui išvykukus karantinuotis į JAV nebėra aišku, ar „Žalgirio“ gerbėjai dar pamatys kada nors jį vilkint žaliai-baltą aprangą.

Nepaisant to, pats K. C. Riversas nesėdi rankų sudėjęs ir intensyviai ruošiasi naujam sezonui – amerikietis pluša treniruotėse gimtojoje šalyje ir gerina savo formą.

„Visada malonu kiekvieną savaitę būti stumiamam į priekį tokių puikių vyrukų. Stengiuosi tapti geresniu kiekvienais metais. Tai – šviežia patirtis po karantino pertraukos, bet dar tik pati pradžia. Visi siekiame būti dar geresniais kitą sezoną“, – socialiniame tinkle „Instagram“ brūkštelėjo K. C. ir pasidalino vaizdo įrašu iš salės.

Jame matyti, kaip žalgirietis vieną po kito pataiko tritaškius per varžovų rankas, taip pat agresyviai veržiasi po krepšiu ir atlieka aštrius perdavimus komandos draugams.

Tokį vaizdelį išvydęs Milano „Armani Olimpia“ taikliarankis Michaelas Rollas taip pat pasiprašė būti priimtas į kompaniją.

K. C. Riversas dar nežino, kur toliau pasuks jo karjera, bet neslepia, kad iš „Žalgirio“ pasiūlymo likti kol kas nesulaukė.

„Esu laimingas būdamas laisvas. Nekalbėjau su „Žalgiriu“. Nežinau, ar mano agentas su jais šnekėjo. Bet viskas gerai. Aš dirbu ir ruošiu savo kūną, leidžiu laiką su savo vaikais. Vienaip ar kitaip, artimiausiu metu bus žinių, kurių ir taip netrūksta – štai Kyle'as Hinesas persikėlė į Milaną, kuris, regis, buria labai rimtą komandą. Man smalsu, kokia bus mano paties karjeros ateities stotelė. Aš visuomet sakiau, kad nesu žvaigždė. Esu žmogus, kuris sujungia dėlionės daleles. Niekuomet nesijaučiau esantis itin svarbus“, – pažymėjo jis.

K.C. Riversas 2019-2020 m. Eurolygoje / Montažas: Sofascore

Primename, kad traumą patyrus Mariui Grigoniui ir komandai atsisveikinus su Alexu Perezu į Kauną atvykęs K. C. Riversas Eurolygoje vidutiniškai rinko po 9,3 taško (53 proc. dvitaškių, 41 proc. tritaškių, 90 proc. baudų), o „Žalgiris“ po slogaus starto 3/7 ėmė užtikrintai kilti į viršų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)