ESPN praneša, kad 19-metis kaunietis nusprendė atsisveikinti su Džordžijos universitetu, kuriame gaudavo mažai progų pasireikšti.

Debiutiniais metais JAV studentų lygoje (NCAA) gynėjas sužaidė 20 mačų ir aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 6 minutes, pelnydavo 1,8 taško ir atlikdavo 0,5 rezultatyvaus perdavimo.

Keturis medalius su įvairių amžiaus grupių Lietuvos jaunimo rinktinėmis Europos ir pasaulio pirmenybėse iškovojęs krepšininkas nutarė nelaukti kito sezono toje pačioje komandoje ir paieškoti didesnių galimybių atsiskleisti.

Tačiau NCAA taisyklės riboja žaidėjų migraciją tarp universitetų. Perėjęs į kitą komandą, I. Sargiūnas automatiškai bus metams diskvalifikuotas iš NCAA pirmenybių. Tiesa, praėjus šiam terminui naujoje ekipoje jis vis tiek galės sužaisti dar tris sezonus.

Prieš išvykdamas į JAV I. Sargiūnas atstovavo „Žalgirio“ dubleriams Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)