Kaip praneša Turkijos žurnalistas Cagralas Torunas, nors strategas sutiko sudaryti naują dvejų metų trukmės sutartį su Stambulo klubu, „Galatasaray“ valdybą uždegė žalią šviesą trenerio išvykimui į Kauną.

„Klubo vadyba sudarys lengvesnes sąlygas Ertugrului Erdoganui palikti komandą, jei šis norės išvykti į „Žalgirį“. „Gali išvykti“, – treneriui ištarė „Galatasaray“ vadyba. Erdoganas su Stambulo klubu praėjusią savaitę pasirašė naują kontraktą, tad „Gala“ privalėjo duoti leidimą galimam jo persikėlimui į Kauną“.

51-erių metų specialistas iš Turkijos sulaukė ir „Žalgirį“ paliekančio Jasikevičiaus, ir 2018-19 metų sezone jo vadovaujamame klube rungtyniavusio žalgiriečio Nigelo Hayeso rekomendacijų.

Prieš pratęsdamas kontraktą su „Galatasaray“ Erdoganas buvo siejamas ir su Šaro kandidatūra itin stipriai besidomėjusiu kitu Stambulo klubu – „Fenerbahče“. Visgi pastarasis klubas vyriausiojo trenerio postą patikėjo Igoriui Kokoškovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)