Ch.Krameris Vokietijoje rungtyniavo šešerius metus, todėl puikiai pažįsta šį čempionatą bei jame dalyvaujančias komandas. Frankfurto „Skyliners“ vietines pirmenybes pradėjo nesėkme prieš Ulmo ekipą, o savaitgalį pergalę tik po pratęsimo iškovojo prieš lygos vidutiniokę „Vechta“.

„Skyliners“ yra gera komanda, kuri turi patikimą strategą ir dalinasi kamuoliu, – pasakojo Ch.Krameris. – G.Herbertas nenaudoja daug derinių, tačiau juos užbaigti gali įvairiai. Ekipa žaidžia turėdama daug laisvės puolime ir gali prisitaikyti prie bet kokio rungtynių tempo.

Frankfurto ekipa puikiai ginasi ir turi labai pavojingą metiką Brady Heslipą. Jų gretose taip pat rungtyniauja vienas geriausiai Vokietijoje besiginančių žaidėjų Quantezas Robertsonas, kuris „Skyliners“ marškinėlius vilki jau beveik dešimtmetį.“

30-metis „Ryto“ kapitonas džiaugėsi pergale namuose prieš „Unicaja“, o iš mačo Kazanėje siūlo pasiimti vertingų pamokų judant į priekį:

„Nugalėjome komandą, kuri prieš prasidedant turnyrui buvo viena favoričių laimėti Europos taurę. Apgynėme namų aikštę, o tai šiose pirmenybėse yra būtina. Antrame mače Kazanėje pridarėme šiek tiek klaidų, kurias privalome mažinti, tačiau buvome netoli pergalės, kuo galime pasidžiaugti. Tokiose rungtynėse reikia pasimokyti iš savo klaidų ir jų nekartoti.“

Praėjusią savaitę „Ryto“ gretas papildė gynėjas Manny Harrisas, kurį Ch.Krameris gyrė už puikius individualaus žaidimo sugebėjimus. Jo teigimu, krepšininkas ateityje dar gali nustebinti ne vieną.

„Niekas dar nematė, ką Manny iš tiesų sugeba aikštėje, nes prieš savaitgalio debiutą komandoje jis turėjo vos vieną treniruotę. Jo karjera kalba pati už save. Praėjusį sezoną jis buvo savo komandos lyderis bei laimėjo FIBA Čempionų lygos taurę. Tai vyrukas, kuriam nereikia pagalbos puolime. Jis gali pats susikurti savo progą vienas prieš vieną ir pelnyti taškus. Kartais rungtynėse tokio žaidėjo labai reikia, todėl tai bus didelė pagalba. Puikus papildymas.“

Šiuo metu Ch.Krameris vis dar atlieka reabilitaciją po kelio traumos, o Vilniaus „Rytas“ ir Frankfurto „Skyliners“ Europos taurėje yra iškovoję po vieną pergalę ir patyrę po vieną nesėkmę. Būsimoji tarpusavio akistata gali būti itin svarbi bei lemti aukštesnę vietą D grupėje.

„Šios rungtynės yra nepaprastai svarbios, nes privalome nugalėti namuose. Turime būti susikaupę visas 40 minučių, atiduoti visas jėgas ir tuomet visa kita susitvarkys savaime. Mums nepaprastai svarbus bus sirgalių palaikymas, kuris buvo nuostabus dvikovoje su „Unicaja“. Ypač svarbiomis mačo akimirkomis tai gali būti lemtingas faktorius, todėl lauksime visų „Ryto“ aistruolių „Siemens“ arenoje.“

Vilniaus „Rytas“ ir Frankfurto „Skyliners“ „Siemens“ arenoje susitiks jau šį trečiadienį. Rungtynių pradžia – 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)