Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ po Eurolygoje patirto pralaimėjimo atsitiesė vietiniame fronte. „Barca“ sekmadienį namie 88:74 (13:12, 26:17, 33:27, 16:18) susitvarkė su Badalonos „Joventut“ ekipa, kurios garbę gina du ilgamečiai katalonų žaidėjai Ante Tomičius bei Pau Ribas.

„Komandoje galėjo pažaisti tokie žaidėjai kaip Badji, kuris debiutavo ACB lygoje ir galėjome leisti pailsėti tiems žaidėjams, kurie daug žaidė penktadienį su „Maccabi“, – „Mundo Deportivo“ sakė Š. Jasikevičius.

Lietuvis sakė esąs priverstas patausoti pagrindinių krepšininkų jėgas, nes jau antradienį „Barcos“ laukia Eurolygos dvikova išvykoje su Stambulo „Anadolu Efes“. „Tai bus ketvirtos rungtynės per 7 dienas ir ši dvikova mums bus labai svarbi“, – pastebėjo jis.

Nepaisant pergalės Šaras nebuvo linkęs leisti atsipalaiduoti savo auklėtiniams ir turėjo pastabų: „Komanda dar turi gerinti kovą dėl atšokusių kamuolių, kad galėtų pasinaudoti galimybe kontratakuoti“.

Paprašytas pakomentuoti kalbas apie galimą Thomo Heurtelio išvykimą iš komandos, Š. Jasikevičius teigė, kad apie tai nekalbės tol, kol nebus oficialu.

O 18-mečio Ibou Dianko Badji debiutą „Barcelonos“ žaidėjai tradiciškai šmaikščiai atšventė rūbinėje – jaunasis krepšininkas iš Senegalo sausas neliko.

„Joventut“ strategas Carlesas Duranas atkreipė dėmesį, kad jo auklėtiniai prastai dalijosi kamuoliu.

„Nežaidėme gerai, o „Barca“ eliminavo galimybę atakuoti nuo trijų taškų linijos. Sezonas ilgas, o trečiadienį turime jau kitas rungtynes. Žinoma, turime tobulinti žaidimą, – sakė jis. – Trečiame kėlinyje puolimas pagerėjo, tačiau mums daug žalos pridarė Adamas Hanga su savo taikliais metimais. Paskutinis kėlinys jau buvo formalumas, nugalėtojas jau buvo aiškus“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)