Gavęs progą Jeremy Linas pradžiugino „Knicks“ komandą puikiu žaidimu.
Y. Mingas sakė žinojęs, kad J. Linas – geras žaidėjas, vis tik jo puikūs pastarojo meto pasirodymai NBA nustebino.

„J. Linas mane tikrai nustebino. Stebiuosi ir labai džiaugiuosi. Nesitikėjau, kad jis šitaip gerai žais. Kai jis puikiai sužaidė pirmose rungtynėse („Knicks“ komandoje), pamaniau – gera pradžia, veikiausiai greitai pagerins rezultatus. Bet niekada nesitikėjau, kad jis pasieks tokį lygį“, - sakė Y. Mingas.

J. Linas sakė dažnai bendraująs su Y. Mingu Šanchajuje ir laiko jį krepšininko pavyzdžiu. Vidurio puolėjas Y. Mingas pabrėžė, kad dėl skirtingų pozicijų aikštėje menkai gali patarti kolegai gynėjui, tačiau visada jį drąsina ir skatina.

„Niujorkas ir Hjustonas - labai skirtingi. Dviejų krepšinio komandų kultūra skirtinga, miestai skirtingi, jo komandos nariai kitokie, tad nenoriu per daug jam patarinėti. Jei patarinėčiau, tikriausiai daryčiau jam spaudimą. Na bet tikiu, kad jis puikiai susidoros. Mūsų bendravimo didžioji dalis – mano padrąsinimai ir sveikinimai. Tik tiek“, - kalbėjo Y. Mingas.

J. Linas išgarsėjo ir tapo NBA sensacija po pasibaigusio lokauto tarp krepšinio klubų savininkų ir žaidėjų.

191 centimetro ūgio J. Linas nedomino didžiųjų JAV koledžų krepšinio komandų, nors jam būnant Palo Alto universiteto komandos kapitonu šį pasiekė stulbinamą rezultatą valstijos čempionate (33 pergalės ir 1 pralaimėjimas).

J. Linas buvo siuntęs gyvenimo aprašymą visoms NBA lygos komandoms, bet 2010-ais nė viena klubas jo nepasamdė.