Nuo 1985 m. pradėjęs dirbti masažuotoju Kauno „Žalgirio“ krepšinio klube, per savo ilgametę karjerą jis prisidėjo prie daugelio skambiausių Lietuvos krepšinio pergalių tiek klubiniame, tiek rinktinių lygyje.

J. Petkevičius su nacionaline Lietuvos vyrų krepšinio rinktine dalyvavo septyniose Olimpinėse žaidynėse, kurių trijose buvo laimėti bronzos medaliai, taip pat „auksiniame“ Lietuvai Europos ir „bronziniame“ pasaulio čempionatuose.

Taip pat jis prisidėjo prie „Žalgirio“, Kauno „Atleto“, tuomečių Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Alytaus „Alitos“ vyrų bei Marijampolės „Sūduvos“ ir Kauno rajono „Sirenų“ moterų komandų sėkmės.

„Kai išgirdau, kad kuriasi nauja komanda, taip slaptai pasvajojau, kad būtų gerai dar man ten kaip nors pritapti. Bet grįžome iš Berlyno tokie nuliūdę ir man paskambino klausdami, ar sutiktum padirbėti. Tai aš labai apsidžiaugiau, nes noriu dar save realizuoti. Nors jau realizavau, bet dar kažkur norisi. Ir labai džiaugiuosi, kad čia papuoliau“, – apie prisijungimą prie „Wolves“ komandos sakė Juozukas.

Jis teigiamai atsiliepė apie „Wolves“ komandos vairininką Rimą Kurtinaitį, su kuriuo masažuotojas yra pažįstamas eilę metų.
„Žalgiryje“ žaidė ir aš tada atėjau 1985 metais. Su Rimu Kurtinaičiu susidraugavom.

Jis man labai patiko, nes sako, ką galvoja. Ir man daug kur padėjo, nes kiti užkulisiais kalba ir nedirba iki galo. O Rimas pasakydavo. Jeigu blogai – blogai, jeigu gerai – gerai. Man jis tuo labai patinka, kad tiesus, šviesus ir be jokių užkulisių“, – kalbėjo J. Petkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją