Trečio kėlinio viduryje žaisdama pikenrolą Diana Taurasi, tarsi Šarūnas Jasikevičius, atliko perdavimą nežiūrėdama, o jį vainikavo komandos draugės Brittney Griner dėjimas dešine ranka.

25-erių metų 205 cm ūgio amerikietei tai buvo jau aštuntas dėjimas karjeroje, o jis pažymėtas ir karjeros rezultatyvumo rekordu – 29 taškai (10/15 dvit., 9/11 baud. met.).

Nepaisant visų aukštaūgės, dar atkovojusios 9 kamuolius ir atlikusios 2 blokus, pastangų, jos atstovaujama Fynikso „Marcury“ (13/15) komanda 74:87 turėjo pripažinti Konektikuto „Sun“ (11/17) krepšininkių pranašumą.

Nugalėtojų gretose dvigubu dubliu pasižymėjo Chiney Ogwumike (22 tšk. ir 10 atk. kam.), o Jasmine Thomas pridėjo 18 taškų ir 6 rezultatyvius perdavimus.

BRITTNEY GRINER WITH THE FIRST DUNK OF THE SEASON! pic.twitter.com/BeahKBMfSo— Women Reflex (@womenreflex) September 3, 2016

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)