Apie tai Prancūzijos krepšininkas pasakojo interviu savo tėvynės krepšinio naujienų interneto svetainei bebasket.fr.

Pastaruoju metu L. Westermannas treniruojasi su Vilerbano ASVEL komanda, kuriai artėjančiame sezone atstovaus ir lietuvis Mantas Kalnietis.

Praėjusį mėnesį jis lankėsi ir Kaune, kur vietos gydytojai įvertino atakų organizatoriaus sveikatos būklę.

„Apžiūros rezultatai buvo teigiami. Bet „Žalgiris“ tuo metu jau buvo suformavęs komandos branduolį. Jie dar ieško vieno žaidėjo, bet kitokio nei aš. Suprantu situaciją, dairausi kito klubo. Pirmenybę teiksiu Eurolygai arba stipriai Europos taurės komandai“, – sakė L. Westermannas.

Praėjusiame sezone Maskvos CSKA (Rusija) gretose debiutavusį prancūzą persekiojo traumos. Rudenį jis susižeidė klubą ir turėjo gultis ant operacinio stalo. Pavasarį užklupo nugaros skausmai, dėl kurių legionierius praleido Eurolygos finalo ketverto turnyrą.

Traumos neleido naujokui įsitvirtinti Rusijos čempionų ekipoje, ir vasarą CSKA nepasinaudojo galimybe pratęsti sutartį.

Tad L. Westermannas pirmą kartą karjeroje pradeda sezoną neturėdamas klubo.

„Labai keista. Bet nieko čia nepadarysi, turėsiu kantriai laukti pasiūlymų ir stebėti krepšinį iš šalies“, – apgailestavo įžaidėjas.

Naujo sezono Eurolygos favoritais jis įvardija titulą ginsiantį Madrido „Real“ (Ispanija), CSKA ir Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija), o jiems iššūkį pajėgūs mesti „Barcelona“ (Ispanija) ir Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)