„Southern Tigers“ čempionato finalo lemiamame mače 123:115 įveikė Liaoningo „Flying Leopards“ bei seriją iki dviejų pergalių laimėjo 2-1.

Nugalėtojus į priekį vedė buvęs žalgirietis Sonny Weemsas. Antrąkart iš eilės čempionu tapęs amerikietis per 35 minutes pelnė 39 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Nuo 2018 metų „Southern Tigers“ garbę ginantis S. Weemsas buvo pripažintas finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

Liaoningo ekipos nuo nesėkmės neišgelbėjo rezultatyviai žaidęs O.J. Mayo. Buvęs NBA krepšininkas per 42 minutes įmetė 34 taškus ir atkovojo 7 kamuolius.

„Southern Tigers“ yra pats tituluočiausias Kinijos lygos klubas – šalies čempionu jis tapo jau aštuonis kartus. „Flying Leopards“ pirmenybes laimėjo kartą.

Šios dvi komandos Kinijoje pastaraisiais metais nuolat yra vienos pajėgiausių. Jose greta gerai pažįstamų legionierių žaidžia ir patys geriausi kinų krepšininkai, ginantys ir savo šalies rinktinės garbę.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)