LiAngelo ir LaMelo Ballų tėvo LaVaro organizuojamas draugiškas mačas vyks balandžio 2 d. „Copper Box“ arenoje, talpinančioje apie 8 tūkst. žiūrovų.

Prieš šio sezono pradžią į pastarąją emigrantus iš Lietuvos buvo sukvietęs ir Kauno „Žalgiris“, repetavęs savo žaidimą su Torūnės „Polski Cukier“ (Lenkija) ekipa.

„Lions“ yra Jungtinės Karalystės pirmenybių vidutiniokai – tarp 12 komandų šiuo metu užima septintą vietą (12 pergalių/8 pralaimėjimai).

„Vytautas“, kuris yra absoliutus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) autsaideris, parodomąsias rungtynes Londone įterps į daugiau nei savaitės trukmės „langą“ LKL tvarkaraštyje.

Primename, kad „Big Baller Brand Challenge Games“ serijos rungtynes prieniškiai ėmė rengti metų pradžioje komandą papildžius broliams Ballams, atsisakę dalyvavimo Baltijos krepšinio lygoje (BBL). Iki šiol iš aštuonių dvikovų „Vytautas“ laimėjo penkias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)