„Nusprendėme surengti rungtynes su Lietuvos komandomis, kuriose žaidžia perspektyviausi Lietuvos krepšininkai, turintys dideles galimybes žaisti aukščiausiame lygyje.

„Big Baller Brand Challenge Games“ draugiškų rungtynių cikle ne tik debiutuos komandos naujokai LiAngelo ir LaMelo Ballai, bet tai bus puiki proga talentingiausiems Lietuvos klubų žaidėjams pasirodyti prieš visą pasaulį“, - skelbiama „Vytauto“ klubo interneto svetainėje.

Siekdamas paskleisti žinią apie šiuos susitikimus, „Vytautas“ sudarė sutartį su socialiniu tinklu „Facebook“ ir puslapiu „Ballislife“, kurie šias rungtynes išskirtinai transliuos tik „Facebook“ vartotojams. Mačai bus pasiekiami ir JAV auditorijai, kuri juos galės stebėti per „Facebook Watch“ platformą, o visame likusiame pasaulyje juos bus galima žiūrėti per „Ballislife HS Basketball Weekly Showcase show“ puslapį.

„Big Baller Brand Challenge Games“ draugiškų rungtynių ciklo tvarkaraštis:

sausio 9 d. 20.30 val. „Vytautas“ - Kauno „Žalgiris-2„;

sausio 15 d. 20.30 val. „Vytautas“ - Vilniaus „Lietuvos-rytas-2„;

sausio 17 d. 21.00 val. „Vytautas“ - Šakių „Vytis„;

sausio 23 d. 21.00 val. „Vytautas“ - Alytaus „Dzūkija„;

sausio 28 d. 21.00 val. „Vytautas“ - Jonavos „Jonava“.

Klubas taip pat skelbia, kad dėl šių priežasčių po ilgų derybų buvo nuspręsta, kad šį sezoną komanda Baltijos krepšinio lygoje (BBL) kovų nebetęs ir į BBL batalijas sugrįš kitą sezoną. „Vytautas“ BBL pirmenybėse šį sezoną iškovojo keturias pergales, patyrė tris pralaimėjimus ir A grupėje užima ketvirtąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)