Vidurio puolėjas atvyksta į Šakius iš Joniškio „Delikateso“ klubo. „Vytis“ labai norėjo įsigyti R. Čepanonį dar praėjusio sezono metu, tačiau „Delikatesas“ nesutiko parduoti vieno iš savo lyderių.

„Esu kovingas, nesavanaudis komandos žmogus, todėl mano tikslas bus tai demonstruoti kiekvienose rungtynėse. Pasirinkau „Vytį“, nes klubas praėjusį sezoną atrodė tikrai neblogai ir pritrūko labai nedaug iki finalo ketverto. Šiemet tikiuosi, kad jį pasieksime ir įkasime čempionams“, – apie ambicijas kitam sezonui kalbėjo 27-erių metų 207 cm ūgio vidurio puolėjas.

„Tikimės iš Roko daug jėgos baudos aikštelėje, agresyvumo tiek puolime, tiek gynyboje. Žinau, kad jis turi didelių galimybių, ir bandysime jas išnaudoti. Laikyčiau jį vienu geriausių NKL centrų“, – apie naują auklėtinį sakė „Vyčio“ strategas Virginijus Sirvydis.

Praėjusį sezoną Rokas Čepanonis buvo svarbus „Delikateso“ žaidėjas ir NKL pirmenybėse per 26 minutes įmesdavo po 12,7 taško (57 proc. dvitaškiai, 29 proc. tritaškiai, 64 proc. baudos), atkovodavo po 6,7 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 13,8 naudingumo balo.

Krepšininko kelią aukštaūgis pradėjo Arvydo Sabonio krepšinio mokykloje ir kartu su Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ ekipa 2008 metais debiutavo NKL. Vėliau jis taip pat vilkėjo to paties miesto „Erelitos-KTU“, Jonavos „Triobet“ ir Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ aprangą.

R. Čepanonis yra išbandęs save ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), kurioje epizodiškai rungtyniavo 2009–2010 metais. Centras atstovavo Panevėžio „Techaso“ ir Kauno „Aisčių“ ekipoms.

Priminsime, kad tarpsezonio metu „Vytis“ pasipildė treneriu Virginijumi Sirvydžiu ir išsaugojo kapitoną Paulių Beliavičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją