Kadangi praėjusį sezoną „Vyčio“ komanda prieš varžovus jautė spragas priekinėje linijoje, šiemet tam skiriamas didesnis dėmesys. Edvinas Jezukevičius išsiskiria universaliu žaidimu. Jis gali rungtyniauti tiek vidurio, tiek sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje, atakuoti gali tiek iš toli, tiek žaidžiant nugara į krepšį.

„Šią komandą pasirinkau todėl, kad gerai pažįstu trenerį Virginijų Sirvydį, girdėjau puikius atsiliepimus apie klubą, taip pat mane tenkino užsibrėžti tikslai ir vizija. Iš artėjančio sezono tikiuosi maksimalaus rezultato, nes žaisiu klube, siekiančiame aukščiausių tikslų“, – sakė aukštaūgis.

„Edvinas turi daug patirties, galės žaisti keliose pozicijose ir taip išnaudoti savo universalumą. Manyčiau, kad jis bus vienas geriausių aukštaūgių NKL pirmenybėse“, – vylėsi „Vyčio“ treneris V. Sirvydis.

Aukštaūgis turi patirties tiek NKL pirmenybėse, tiek Lietuvos krepšinio lygoje („Tete-a-Tete Casino“ LKL). Pastarąja jo karjeros stotele buvo Alytaus „Dzūkija“.

LKL pirmenybėse E. Jezukevičius per 14 minučių vidutiniškai pelnydavo po 4,2 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio ir rinko po 5,2 naudingumo balo.

Anksčiau E. Jezukevičius yra žaidęs Vilniaus „Akademijoje“, „Sakaluose“ ir „Perle-MRU“, Panevėžio „Lietkabelyje“ ir „Trakuose“.

„Vytis“ tarpsezonio metu sutartis pasirašė su treneriu V. Sirvydžiu, žaidėjais Roku Čepanoniu ir Edgaru Stanioniu. Klube liko Ernestas Serkevičius, Marijus Užupis ir Paulius Beliavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)