- Kokie pasikeitimai įvyko komandoje tarpsezonio metu?

- Pasikeitimų tikrai nemažai. Atėjo Jokūbas Gintvainis ir Mantas Mockevičius, prisijungė pirmakursių, kurie turėtų gerai įsilieti į dabartinį komandos kolektyvą. Aišku, iš tų aukštesnio meistriškumo žaidėjų turbūt reiktų išskirti J. Gintvainį ir M. Mockevičių.

Mūsų universitetą baigė labai nebloga karta. Žinoma, truputį gaila, bet mes jau prie to pripratę – žmonės baigia universitetą ir turime burti naujus žaidėjus. Šiuo metu vyksta naujos komandos lipdymas, dedame pamatus ateities kovoms.

- Kaip vyksta pasiruošimas sezonui?

- Ruoštis naujam sezonui pradėjome dar prieš rugsėjo mėnesį. Intensyviai ruošėmės fiziškai. Gaila, kad su mumis kol kas nesitreniravo žaidėjai iš NKL ir LKL lygų. Prieš varžybas bandysime visi susirinkti, sudėlioti strategines schemas, jas išbandyti. Žiūrėsime, kas pavyks. Šį trečiadienį susitinkame su buvusia Vilniaus „Statybos“ komanda, pasibandysime, kas kaip gaunasi, matysim, kaip žaidėjai nusiteikę.

- Kokie tikslai keliami šiam sezonui?

- Jau porą sezonų buvom per žingsnį nuo stipriausiųjų ketveriukės. Šiais metais planai nesikeičia – labai norime pateikti tarp keturių stipriausių lygos komandų ir kautis dėl medalių, o ar pasiseks – tik vienas Dievas žino. Aš ir žaidėjai iš visų jėgų bandysim šturmuot ketvertą.

- Ką laikytumėte šių metų LSKL favoritais?

- Kaip ir praeitais, taip ir šiais metais favoritai lieka nelabai pakitę – VDU, MRU ir LSU, nenuvertinu ir ŠU. Bet ne tik šios komandos, kurias paminėjau bus pretendentės, studentų lygoje su visomis komandomis absoliučiai reikia žaisti, ir aš nekalbu čia apie tas komandos, kurias jau įvardinau, kaip favorites. Taip pat manau, kad stipri šiais metais bus ir KTU komanda, tikiu, kad ir LEU pasirodys tikrai geriau.

Apibendrinant noriu pasakyti – šiais metais tikrai bus ką veikti visiems.

Lietuvos studentų krepšinio lygos sezono pradžia – jau spalio 7 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją