Tarp RSKA „Žvaigždžių dienos“ svečių buvo Rusijos vicepremjeras Dmitrijus Rogozinas, Tatarstano prezidentas Rustamas Minnichanovas, Rusijos teisingumo ministras Aleksandras Konovalovas, „Uniks“ klubo prezidentas Jevgenijus Bogačiovas, VTB Vieningosios krepšinio lygos vadovai, verslininkai, krepšinio veteranai.

Draugišką mačą žaidė ir svečių komandos. V.Romanovas atstovavo „Vakarams“, šioje ekipoje rungtyniavo ir D.Rogozinas, buvę Rusijos nacionalinės rinktinės krepšininkai Andrejus Fetisovas ir Igoris Kudelinas. Pergalę 31:30 iškovojo „Rytų“ rinktinė su Robertu Horry'iu ir Rusijos krepšinio legenda Sergejumi Belovu.

„Sulaukiau klausimų, kur ateinantį sezoną žais „Žalgiris“. Suprantama, tai ne nuo manęs priklauso, o kaip susitars VTB Vieningosios lygos ir Eurolygos vadovai. VTB lygos turnyras „Žalgiriui“ labai naudingas ir konkurencingas, nes jame žaidžia daug pajėgių komandų, o istoriniai mačai su Maskvos CSKA klubu – krepšinio viršūnė, kaip ir anksčiau, taip ir dabar sutraukianti minias žiūrovų Kaune ir Maskvoje, kur „Žalgiris“ irgi turi daug gerbėjų.

Kodėl mes turėtume atsisakyti šių varžybų, jei yra precedentas – Adrijos krepšinio lyga, kurioje žaidžia pajėgiausi to regiono krepšinio klubai? – svarstė V. Romanovas. – Tokių pajėgių varžovų mums stinga mūsų šalies čempionate. Tačiau kalbos, kad ateinantį sezoną nedalyvausime Lietuvos krepšinio lygos čempionate – tai tik žmonių, norinčių įkąsti „Žalgiriui“ ir suerzinti jo fanus, fantazija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją