Vienintelį kartą iki šiol „Bayern“ Vokietijos taurę buvo iškovoję 2017-18 metų sezone, o praėjusiais metais triumfavusi „Alba“ nepasinaudojo galimybe šį trofėjų iškovoti jau vienuoliktą kartą klubo istorijoje.

Permainingoje pirmoje susitikimo pusėje „Alba“ sugebėjo susikrauti dviženklį pranašumą, tačiau 14 taškų skirtumu antrąją kėlinuką laimėję „Bayern“ į ilgąją pertrauką išsinešė dviejų taškų persvarą.

Miuncheno ekipą į pergalę vedė keturis tolimus metimus į varžovų krepšį smeigęs ir viso 18 taškų surinkęs Vokietijos rinktinės krašto puolėjas Paulas Zipseris, o Berlyno klube išsiskyrė 17 taškų pelnęs Jaysonas Grangeris.

„Bayern“: Paulas Zipseris 18 (4/6 trit.), Wade'as Baldwinas 13, Leonas Radoševičius 12, D.J. Seeley 11, Vladimiras Lučičius ir Jalenas Reynoldsas po 9 taškus.

„Alba“: Jaysonas Grangeris 17, Marcusas Erikssonas 12, Johannesas Thiemannas 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)