Bet Milano turtuoliai nusivylę yra ne tik M. Kalniečio, o ir dar dviejų krepšininkų – Miroslavo Raduljicos ir Ricky Hickmano – žaidimu.

Vis tik trečiasis dar nėra tokioje nepavydėtinoje pozicijoje kaip pirmieji du – tiek 30-metis lietuvis, tiek 28-erių serbas nepateisino klubo vadovų vilčių.

650 tūkst. per sezoną uždirbantis M. Kalnietis Eurolygoje per 16 minučių vidutiniškai renka po 5,2 taško ir 3,1 rezultatyvaus perdavimo, o M. Raduljica per tiek pat laiko pelno po 9 taškus.

Italijos čempionate „Emporio Armani“ klubas kol kas žygiuoja be pralaimėjimų – su 9 pergalėmis užtikrintai rikiuojasi pirmas.

Tačiau Eurolygoje situacija kur kas prastesnė: per 10 turų laimėta vos keturis sykius, o paskutinė pergalė buvo iškovota lapkričio 15 dieną.

Sujudimas klube prasidėjo po trečios nesėkmės iš eilės, kuomet Milano krepšininkai Kazanėje net 79:100 neprilygo „Uniks“ (3/7) komandai.

Visgi treneris Jasminas Repeša dėl savo kėdės gali būti ramus: „Jis liks komandoje“, – „La Gazzetta dello Sport“ sakė Milano komandos prezidentas Livio Proli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)