Praėjusį sezoną 188 cm ūgio gynėjas rungtyniavo Šakių „Vyčio“ komandoje ir Nacionalinės krepšinio lygoje (NKL) per kiek daugiau nei 21 minutę žaidimo laiko rinkdavo po 8,9 taško bei atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Domantas savo žaidimu įrodė, kad neabejotinai yra nusipelnęs šanso išbandyti save aukštesniame lygyje, ir mes norime jam tą šansą suteikti. Tai yra darbštus, talentingas jaunuolis, ir mes tikime juo“, – sakė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas.

Šoklus, efektingais dėjimais žiūrovus džiuginantis krepšininkas augo Vilniaus „Ryto“ sistemoje ir tris sezonus gynė sostinės dublerių komandos garbę. Pernai jis buvo paskolintas Šakių „Vyčio“ komandai.

2018-2019 metų sezone kupiškietis buvo pripažintas efektingiausiu NKL krepšininku. To paties sezono metu per rungtynes jis rinkdavo po 14,5 taško ir buvo vienas Vilniaus „Perlo“ komandos lyderių.

„Labai malonu sulaukti kvietimo žaisti „Nevėžio“ ekipoje. Man tai yra didelis įvertinimas ir žingsnis į priekį. Esu motyvuotas ir pasirengęs iššūkiams LKL kovose“, – pirmaisiais įspūdžiais pasidalino komandos naujokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)