Atletiškas 203 cm ūgio krepšininkas, galintis žaisti ir sunkiojo krašto, ir vidurio puolėjo pozicijose, džiaugiasi prisijungęs prie „Ryto“ ir su nekantrumu laukia atvykimo į Vilnių.

„Prisijungimas prie „Ryto“ komandos – tai žingsnis į priekį mano karjeroje. Sirgaliams pažadu atiduoti visą širdį aikštelėje bei labai laukiu, kol galėsiu būti Vilniuje“, – sako J.Williamsas.

Praėjusį sezoną aukščiausiame Italijos divizione praleidęs J.Williamsas, Kremonos „Vanoli“ gretose buvo vienas jos lyderių. Puolėjas sužaidė 27 rungtynes, kuriose vidutiniškai rinko po 12,4 taško, 8,3 atkovoto kamuolio ir 16,6 naudingumo balo.

„Tai žaidėjas, gebantis dominuoti kovojant dėl atšokusių kamuolių ir žaisti agresyviai abejose aikštės pusėse. Jarvis įneš tai, ko mums kartais trūkdavo pernai – nuolatinę energiją, – apie naujoką kalbėjo „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas. – Mūsų sirgaliai turėtų greitai jį pamilti dėl šio žaidėjo pasiaukojimo, kovos kiekviename aikštelės centimetre ir manome, kad Jarvio žaidimo stilius itin derės su mūsų fanų energija.“

Ne vieną sezoną Europoje praleidęs puolėjas per savo karjerą taip pat yra žaidęs Prancūzijoje, Turkijoje, Lenkijoje ir Nyderlanduose.