„Labai džiugu, kad su Panagiočiu pavyko susieti ateitį ilgesniam laikotarpiui, kadangi klubas siekia tęstinumo, pastovumo ir nenori kas sezoną iš esmės keisti savo sudėties.

Praėjusį sezoną jis puikiai užsirekomendavo, juo domėjosi ne vienas klubas, tačiau jis parodė labai aiškų norą likti Kėdainiuose. Kitą sezoną jam numatyta dar didesnis vaidmuo komandoje ir mes jo potencialu tikime ne mažiau nei jo brolio“, – sakė komandos sporto direktorius Virginijus Bulotas.

Praėjusį sezoną komandoje rungtyniavusio Panagiočio brolio dvynio Georgios Kalaitzakio nuomos sutartis baigėsi ir jis grįžta į Atėnų „Panathinaikos“ komandą. Šio krepšininko statistika Lietuvoje buvo kur kas įspūdingesnė. LKL čempionate jis vidutiniškai pelnė po 12,2 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir rinko po 10,6 efektyvumo balo. Krepšininkas dalyvaus NBA naujokų biržoje.

Klubas ir toliau aktyviai dirba šį tarpsezonį ir greitu metu paskelbs daugiau naujienų apie komandos komplektaciją ateinančiam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)