Oklahomos „Thunder“ klubo dukterinės komandos atstovai patvirtino, jog LiAngelo dalyvauja treniruotėse, bet nėra oficialus ekipos narys.

Anksčiau skelbta, esą „Thunder“ domėjosi 21-erių 196 cm ūgio puolėju ir svarstė galimybę suteikti jam progą pasirodyti NBA Vasaros lygoje, tačiau visus planus sujaukė kojos operacija.

2018 metų vasarą LiAngelo jau rodė savo sugebėjimus Los Andželo „Lakers“ treniruotėse, bet įspūdžio nepadarė ir NBA naujokų biržoje savo pavardės neišgirdo.

Primename, kad LiAngelo 2018-aisiais kelis mėnesius atstovavo „Prienams“. Tai buvo vienintelė jo kaip profesionalo karjeros stotelė, neskaitant žaidimo trijų krepšininkų tėvo LaVaro Ballo įkurtoje JBA lygoje.

Kartu su broliu „Prienuose“ legionieriaus duonos pirmą kartą paragavęs 18-metis LaMelo Ballas šiuo metu rungtyniauja Ilavaros „Hawks“ ekipoje Australijos lygoje. Tiesa, nuo gruodžio pradžios įžaidėjas priverstas gydytis pėdos traumą.

Tuo metu 22-ejų Lonzo Ballas gina Naujojo Orleano „Pelicans“ garbę NBA lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)