Krepšinis.lt žiniomis, į 26-erių puolėją nusitaikė NBA čempionė Klivlando „Cavaliers“, visų europiečių svajonių komanda San Antonijaus „Spurs“, Dalaso „Mavericks“, Los Andželo „Lakers“ ir Atlantos „Hawks“.

Užsienio šaltinių duomenimis, pastarosios dvi ekipos yra pagrindinės kandidatės prisivilioti mūsiškį.

Nors NBA – 205 cm ūgio vilniečio svajonė, jis neketina ten veržtis be tam tikrų garantijų. Svarbiausias žaidėjo pageidavimas – garantuotos minutės ant parketo.

„Aišku, norėtųsi save išbandyti NBA, jeigu būtų galimybė, bet nesinori ten nuvažiuoti ir nieko neveikti: mano geriausi metai dar turėtų būti priešakyje, tai nesinori jų vėjais paleisti“, – po kelionės iš Los Andželo Krepšinis.lt pasakojo lietuvis.

Šiame Kalifornijos didmiestyje M. Kuzminskas susipažino su NBA virtuve ir kalbėjosi su juo besidominčių komandų vadovais.

Nepavykus persikelti už Atlanto, krepšininko išskėstomis rankomis laukia ir ne vienas Eurolygos grandas. Štai turkų spauda jau ne kartą skelbė, kad puolėjas pasirašė 1 mln. eurų vertės sutartį su ambicingus tikslus keliančia Stambulo „Darussafaka“ komanda.

„Jeigu likčiau Europoje, tai norėčiau toliau žaisti Eurolygoje“, – aukštus tikslus sau kėlė buvęs Malagos „Unicaja“ legionierius.

Dabar Mindaugas su dar 15 Lietuvos rinktinės kandidatų lieja prakaitą Palangoje, o per pirmąsias dvejas draugiškas rungtynes buvo vienas rezultatyviausių žaidėjų – vidutiniškai rinko po 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)