Paskutinėse ketvirtadienio „Bucket“ vasaros lygos rungtynėse puolėjo atstovaujama „Arotena Oaks“ (3/1) ekipa 74:59 (24:16, 21:16, 11:15, 18:12) laimėjo prieš „Royal Decors“ (2/2).

Nugalėtojai pirmavo visas rungtynes, nepalikdami oponentams realesnių vilčių.

Į pergalę juos vedusio D. Tarvydo sąskaitoje – 19 naudingumo balų. Prie 16 taškų jis pridėjo 5 rezultatyvius perdavimus ir 4 atkovotus kamuolius.

Po 14 taškų surinko kapitonas Simas Jasaitis ir Karolis Babkauskas, 13 – Darjušas Lavrinovičius, atkovojęs 6 kamuolius ir atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus, bet suklydęs 5 kartus.

Pastarojo brolis dvynys Kšyštofas nerungtyniavo.

„Royal Decors“ gretose pirmuoju smuiku vėl griežė įžaidėjas Arnas Velička, sumetęs 22 taškus, atkovojęs 6 bei perėmęs 3 kamuolius ir atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus, bet taip pat padaręs 5 klaidas.

11 taškų pridėjo Arminas Urbutis, 10 – Rytis Pipiras.

Pirmą kartą Kėdainiuose rengiamoje Vasaros lygoje varžosi 8 komandos, rato sistema sužaisiančios po 7 mačus.

Rugpjūčio 4 d. keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją. Karščiausias vasaros dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)