Pirmose jo rungtynėse Arno Veličkos vedama „Royal Decors“ komanda 75:66 nugalėjo „Komandorų“ ekipą, kurios kapitonu yra Vaidas Kariniauskas.

A. Velička šiose rungtynėse buvo visiškai arti trigubo dublio. Gynėjas per 32 min. pelnė 15 taškų (5/8 dvit., 1/7 trit.), atkovojo 9 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyvesni už jį tarp nugalėtojų buvo ekipos kapitonas Lukas Uleckas (17 taškų) ir Arminas Urbutis (16 taškų).

Pralaimėjusiems 23 taškus surinko Matas Jogėla, 18 – Paulius Danisevičius (6/8 trit.), 9 – V. Kariniauskas.

„Komandorams“ atstovauja būrys žinomų Lietuvos krepšininkų – Vaidas Kariniauskas, Tauras ir Matas Jogėlos, Vaidas Čepukaitis, Aistis Pilauskas, Paulius Danisevičius, taip pat Ignas Fiodorovas ir Justinas Olechanavičius. Šiai komandai priklauso ir dainininkas Vaidas Baumila.

Tuo metu „Royal Decors“ ekipą sudaro Lukas Uleckas, Arminas Urbutis, Martynas Pacevičius, Arnas Velička, Grantas Vasiliauskas, Arnas Beručka ir Danielis Baslykas.

Iš viso Vasaros lygoje varžysis 8 komandos, kurios per daugiau nei savaitę iš viso sužais 31 rungtynes. Liepos 27 – rugpjūčio 2 d. per dieną pirmajame etape bus žaidžiama po 4 susitikimus. Rugpjūčio 4-ąją keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją.

Karščiausias vasaros dvikovas portale žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)