„Arotena Oaks“ komandoje žaidžiantis D. Lavrinovičius šeštadienį rungtynių su VDU ekipa pabaigoje alkūne tyčia smogė į veidą varžovų žaidėjui Adomui Drungilui.

Buvęs Lietuvos rinktinės puolėjas buvo išvarytas iš aikštelės, o sužalotas A. Drungilas rungtynių tęsti nebegalėjo.

Emocijų nesuvaldęs D. Lavrinovičius patikino, jog vėliau varžovo atsiprašė. Krepšininkas atgailauja ne tik prieš jį, bet ir prieš sirgalius.

„Nelabai maloni situacija atsitiko krepšinio aikštelėje. Noriu nuoširdžiai atsiprašyti krepšinio gerbėjų ir Adomo, su kuriuo jau kalbėjomės.

Adomas, kaip sportininkas, viską supranta – emocijas ir norą laimėti, bet toks elgesys netoleruojamas. Manau, kad jūs manęs stipriai nesmerksite ir suprasite.

Einu aš save kaip nors nusibausti“, – sakė D. Lavrinovičius.

Po rungtynių „Bucket“ vasaros lygos organizatoriai paskelbė apie D. Lavrinovičiui skirtas sankcijas. Atletas turės sumokėti baudą ir praleisti sekmadienio rungtynes.

„Vasaros lyga netoleruoja nesportinio elgesio. Rungtynių metu tarp VDU ir „Arotena OAKS“ pastarosios komandos žaidėjui Darjušui Lavrinovičiui buvo skirta diskvalifikacinė pražanga, dėl kurios, remiantis Summer Bucket Lygos nuostatomis (XI punktas), jis privalės sumokėti piniginę baudą ir praleisti kitas rungtynes“, – rašoma oficialiame pranešime.

„Arotena Oaks“ su 4 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais yra viena „Bucket“ vasaros lygos lyderių.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)