Pasvalio komanda varžovus iš Panevėžio LKL pirmenybėse pastarąjį kartą buvo įveikusi prieš dvejus metus – 2016-tųjų spalio 9 dieną.

„Lietkabelis“ šeštadienį pirmavo tik epizodiškai: pačioje susitikimo pradžioje ir antrojo kėlinio pabaigoje.

Po ilgosios pertraukos rezultatui esant 37:32 kiekvieną „Lietkabelio“ bandymą priartėti malšino E. Omogbo, kūręs įspūdingus epizodus. Prisidėjo ir baudų metimai, todėl skirtumas tik didėjo – 70:57.

Ketvirto kėlinio viduryje „Pieno žvaigždės“ atitrūko 14 taškų persvara (78:64), tačiau tada pralaimėjo atkarpą 0:9 ir leido panevėžiečiams grįžti į kovą – 78:73 (likus žaisti 3 min.).

Prasidėjus priešpaskutinei mačo minutei skirtumas tarp komandų ištirpo iki vieno metimo – 82:79. Visgi netrukus tritaškį įsmeigė Yannickas Franke ir pasvaliečiai atsilaikė – 87:81.

Monstrišką pasirodymą šeimininkų gretose surengė aukštaūgis iš Nigerijos Emmanuelis Omogbo, įmetęs 26 taškus, sugriebęs 9 kamuolius ir surinkęs net 37 naudingumo balus.

15 taškų atseikėjo Ivaras Žviguris, po 14 – Y. Franke ir Gytis Sirutavičius.

22 klaidas padariusį „Lietkabelį“ į priekį tempė Jamaras Wilsonas ir Simas Jasaitis (4/5 tritaškiai), pelnę atitinkamai 21 ir 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)