Mačo metu lietuviai buvo atsilikę net 24 taškų skirtumu (33:57), tačiau antroje pusėje atsitiesė ir ketvirto kėlinio pabaigoje net persvėrė rezultatą savo naudai - 90:88. Vis dėlto lemiamu metu sėkmė šypsojosi kroatams, kurie likus 7 sek. smeigė tritaškį ir išplėšė pergalę. Nors mūsiškiai savo atsakui dar turėjo laiko, viską užbaigė klaida išsimetant kamuolį iš už galinės linijos.

Rungtynių santrauka ir itin sudėtingas Martino Junakovičiaus tritaškis per Tomo Dimšos rankas bei Jokūbo Gintvainio klaida išsimetant kamuolį:

Primename, kad ankstesnėse dvikovose lietuviai įveikė Čekiją 77:74, sutriuškino Iraną 81:40, nugalėjo Argentiną 76:66 ir laimėjo prieš Kanadą 82:76.

Trečiadienį 16 val. 30 min. Lietuvos rinktinės varžovė - Ispanijos rinktinė, iškovojusi penkias pergales iš tiek pat galimų.

Tam, kad Lietuvos rinktinė užimtų pirmą vietą grupėje, jai reikalinga pergalė prieš ispanus ne mažesniu nei 6 taškų skirtumu. Laimėję prieš ispanus 1-5 taškų skirtumu, lietuviai liks antroje vietoje, o nusileidę varžovams - smuktels į trečią poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)