Praėjusį savaitgalį V. Čeponiui teko garbė Belgrade komentuoti Eurolygos pusfinalio rungtynes su Lietuvos Respublikos prezidente Dalia Grybauskaite, kuri nustebino komentatorių savo žiniomis.

Pasakodamas apie didelį įspūdį jam palikusį susitikimą su prezidente V. Čeponis atskleidė, jog D. Grybauskaitė praeityje yra pati lankiusi krepšinio treniruotes. Be to, komentatorius juokavo, kad vienu metu prezidentė ant jo pyktelėjo.

„Ji ant manęs supyko, kai bandžiau pataisyti ausines. Prezidentė sakė neliesti plaukų. Viena ranka kalbėdama ji visada prilaikė ausines. Pirmą kartą bendravau su prezidente, norėjosi ne tik pabendrauti, bet ir paliesti“ - šypsojosi V. Čeponis.

D. Grybauskaitės humoro jausmą įvertinęs komentatorius taip pat papasakojo apie savo požiūrį į Lietuvos krepšinio federaciją bei santykius su sirgaliais, klubais ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiuoju treneriu Rimu Kurtinaičiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)