Rungtynes abi komandos pradėjo lygiai (6:6), tačiau tuomet aikštės šeimininkai surengė spurtą 13:2 ir greitai įgavo dviženklį pranašumą (19:8). Po Karolio Babkausko tritaškio pasvaliečių persvara buvo išaugusi iki 13 takų (29:16), tačiau V. Šulskio vedini uteniškiai antro kėlinio pabaigoje sugebėjo rezultatą persverti savo naudai (33:34).

Atkakliai vykusio trečio ketvirčio antroje pusėje nesportinę pražangą užsidirbo „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgis Andrejus Agafonovas (50:46). Netrukus jau techninę pražangą gavo „Juventus“ gynėjas Jamaras Diggsas (53:46). Prieš lemiamą ketvirtį tritaškį su sirena pataikė D. Šalenga ir švieslentėje vėl degė vienodi skaičiai – 57:57.

Įpusėjus ketvirtajam kėliniui Ramūno Cvirkos auklėtiniai pirmavo 7 taškais, tačiau tada „Juventus“ spurtavo 9:0 ir išsiveržė į priekį (70:68).

Likus žaisti kiek daugiau nei minutę svečiai buvo nutolę 79:71, bet „Pieno žvaigždės“ lengvai pasiduoti neketino ir priartėjo iki 76:79. Paskutinį žodį rungtynėse tarė D. Šalenga, baudų metimais įtvirtinęs savo komandos pergalę – 81:76.

Pasvalyje laimėjęs „Juventus“ klubas LKL turnyro lentelėje šoktelėjo į penktą vietą, o „Pieno žvaigždės“ toliau žengia septintoje pozicijoje.

„Pieno žvaigždės“: Osvaldas Olisevičius 19 (8 atk. kam.), Derrickas Low 17, Steponas Babrauskas 13, Andrejus Agafonovas 10 taškų.

„Juventus“: Vytautas Šulskis 27 (4/7 tit.), Dainius Šalenga 17, Vaidas Čepukaitis 13, Gytis Sirutavičius 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)