Antrą sezoną LKL pradėjęs 27-erių metų krepšininkas 23 taškais pasižymėjo rungtynėse su „Šiauliais“ ir 26 taškais – rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Maža to, per šias rungtynes V. Sragauskis įmetė devynis tritaškius – tai yra daugiau už bet kurį kitą lygos žaidėją.

„Specialiai derinių man niekas neruošia, tiesiog, kai turiu progą, išmetu ir pataikau. Tikrai apie jokius rezultatyviausių titulus negalvoju – žaidžiu ir tiek. Svarbu, kad komandai būtų geriau“, - „Žinių radijui“ sakė V. Sragauskis.

Netrukus prie „LSU-Baltai“ ekipos prisijungs du traumuoti krepšininkai – Tomas Urbonas ir Šarūnas Beniušis, kurie turėtų sustiprinti priekinę liniją bei kovą dėl atšokusių kamuolių. V. Sragauskis mano, kad šių krepšininkų prisijungimas ir jam pačiam suteiks dar daugiau laisvės.

„Lyginant su praėjusiais metais, dabar jaučiuosi žymiai geriau ir tvirčiau. Man atrodo, tai pastebima ir statistikos grafose“, - savo žaidimo pagerėjimu džiaugėsi V. Sragauskis, kuris tikisi ir po sezono būti rezultatyviausiu lygos žaidėju.

„Sunku kažką išskirti, nes juo gali būti bet kas, tačiau, jei reikėtų į kažką durti pirštu, durčiau į save“, - ir rimtai, ir juokaudamas atsakė krepšininkas.