Vilniečių vyriausiasis treneris šios pergalės nesureikšmino ir teigė, jog komandos tikslai buvo toli gražu ne tokie.

„Džiugu tai, kad žaidėjai iki galo išliko profesionalais ir atliko savo darbą. Nebuvo atsipalaidavimo, kiekvienas įžengęs į aikštelę ir įnešė kažką gero“, – kalbėjo strategas.

– Kaip apibūdintumėte šį sezoną?

– Labai ilgas ir sudėtingas. Vertinti kol kas nereikėtų, derėtų palaukti. Kaip treneris galiu pasakyti, jog tų tikslų, kurie buvo iškelti – neįvykdėme.

– Ar buvo kalbų dėl jūsų ateities „Lietuvos ryte“?

– Jokių kalbų nebuvo. Ne nuo manęs tai priklauso. Dirbu darbą, kuris man labai patinka, o čia nėra taip, kad tu tik laimi. Yra ta sunki dalis, kuomet pralaimi. Dabar esame tokioje situacijoje, jog vienerios rungtynės nusprendė viską. Kalbu apie pusfinalį su „Žalgiriu“, kuris mums buvo svarbiausias. Sporte reikia sėkmės, tuomet jos neturėjome.

– Ar komandai kitą sezoną reikia permainų?

– Nenoriu to dabar komentuoti. Treneriai, žaidėjai yra pavargę. Dabar norisi tik pailsėti.

V. Šeškus: visi žino, kad myliu Prienus

Prienų klubo treneris Virginijus Šeškus dėl pralaimėjimo nė kiek neliūdėjo, o į spaudos konferencijų salę įžengė geros nuotaikos.

„Eidamas pagalvojau, kad jei galima, apie šias rungtynes nekalbėsiui. Nekomentuosiu – visi viską matė. Noriu padėkoti visiems žmonėms, kurie šiemet padėjo Prienų ekipai. Šis sezonas mums tikrai buvo sėkmingiausias. To rezultato nebūtų be Antano Guogos bei kitų rėmėjų. Visi mes sukūrėme po mažą stebuklą, nustebinome visus.

Jei trumpai apie mačą, turbūt visi kažko panašaus tikėjosi. Norėjosi gal ir garbingiau sužaisti, bet kartu norėjau ir vaikams, kurie sezono metu žaidė nedaug, duoti šansą. Gal jie daugiau niekada gyvenime tokio šanso neturės. Rungtynės buvo smagios, visi jautė, kad mums nepasiseks“, – kalbėjo V. Šeškus.

– Ar komanda pasikeis per vasarą?

– Pernai buvo taip, kad kai komanda pradėjo rinktis, jai padėjo Guoga, kuris atsiskaitė su žaidėjais, išmokėjo skolas. Tikiuosi ir šiemet atsiras kažkas, kas mums padės. Bartuška – nuostabus vadovas, manau, viskas bus gerai.

– Kur kitą sezoną gali pakrypti jūsų karjera?

– Visi žino, kad myliu Prienus, kiek jiems atidavęs buvau. Niekada jų nepamiršiu.

– Sklido gandai, jog galite vadovauti „Lietuvos rytui“.

– Šituos klausimus reikia užduoti ne man, o komandos vadovams. Vieni tai parašė, kiti parašė, žmonės turėjo apie ką kalbėti ilgą laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)