Tolimoji Permė V. Chomičiui – pažįstamas miestas. Čia jis jau yra dirbęs XXI a. pradžioje itin galingoje „Ural-Great“ komandoje, kur užėmė Sergejaus Belovo asistento pareigas. Dabar lietuvis iš naujo sukirto rankomis su Permės klubo vadovais, skelbia Kommersant.ru.

Dabar „Parma“ klube V. Chomičius užims vyriausiojo trenerio Viačeslavo Šušakovo pareigas – šią informaciją jis patvirtino ir portalui Krepšinis.net.

„Grįžtu į Permę, kur dirbau šešerius metus ir esu šio miesto garbės pilietis. Klubas žais VTB Jungtinėje lygoje, todėl nedvejodamas priėmiau pasiūlymą“, – sakė V. Chomičius, pareiškęs, kad į komandą norėtų prisivilioti ir žaidėjų iš Lietuvos, tačiau biudžetas to neleidžia.

Ateinantį sezoną Permės klubas debiutuos VTB Jungtinėje lygoje, kurioje daugumą komandų sudaro Rusijos atstovai.

Be Permės, V. Chomičius yra dirbęs ir kitose Rusijos ekipose – Liubercų „Triumf“, Maskvos „Dinamo“, Kazanės „Uniks“, kuriose buvo ir asistentu, ir vyriausiuoju strategu.

Praėjusį sezoną lietuvis netreniravo jokios komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)