Šį sezoną T. Zdanavičius pradėjo Islandijoje, kur gynė Reikjaviko IR komandos garbę. Islandijos lygoje aukštaūgis per vidutiniškai 28 aikštelėje praleistas minutes pelnė po 13,6 taško (49,3 proc. dvitaškių, 33,3 proc. tritaškių, 80 proc. baudų), atkovojo po 5,7 kamuolio bei rinko po 14,4 naudingumo balų.

Praėjusiame sezone krepšininkas vilkėjo „Telšių“ komandos marškinėlius. Nacionalinėje krepšinio lygoje puolėjas per vidutiniškai 20 minučių pelnė po 12,3 taško, atkovojo po 4,8 kamuolio bei rinko po 12,6 naudingumo balų.

„Aukštaūgio paieškos užsitęsė gerokai ilgiau, nei planavome, o be normalaus treniruočių proceso ilgiau dirbti nebegalėjome. Tad nusprendėme pasikvieti Tomą tol, kol pavyks surasti vidurio puolėją likusiai sezono daliai. Žinoma, nenorime nuvertinti Tomo, pernai NKL čempionate jis įrodė, kad jau yra pasirengęs kilti į aukštesnį lygį, tad realios pagalbos iš jo tikimės ne tik treniruotėse, bet ir rungtynėse“, – kalbėjo klubo direktorius E. Skersis.

Aukštaūgis Utenoje nebus naujokas. 2016 metais vidurio puolėjas buvo sudaręs trumpalaikę sutartį su dabartine komanda ir per 4 oficialias rungtynes pelnė tašką bei atkovojo 2 kamuolius.

T. Zdanavičiaus debiutas laukiamas jau artėjančio savaitgalio rungtynėse, kuriose Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ kausis su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)