Reguliariajame LKL sezone visas keturias dvikovas su Prienų „CBet“ laimėję „Juventus“ krepšininkai nesuklupo ir atkrintamosiose varžybose.

Pirmosiose LKL ketvirtfinalio serijos iki 2 pergalių rungtynėse Žydrūno Urbono vadovaujami „Juventus“ krepšininkai savo arenoje Prienų ekipą įveikė 86:72, o šeštadienį po atkaklios kovos šventė ir lemiamą pergalę.

Tiesa, pirmoje mačo dalyje Prienų komanda turėjo persvarą ir vienu metu pirmavo 16:8. Vis tik 7:0 spurtavę „Juventus“ krepšininkai skirtumą sumažino iki minimalaus (15:16). Tiesa, persverti rezultato uteniškiams gan ilgai nepavyko, o po dviejų kėlinių rezultatas buvo lygus – 43:43.

Po didžiosios pertraukos Vaidas Čepukaitis ir Vytautas Šulskis išvedė „Juventus“ į priekį (48:43), o Bryantas Crawfordas padėjo komandai likti priekyje. Prieš paskutinį ketvirtį uteniškiai pirmavo 70:63 – ir persvaros neiššvaistė.

Tiesa, baigiantis rungtyėnėms E.Dimša ir Justinas Jogminas sumažino „CBet“ atsilikimą iki 3 taškų (78:81), bet per likusį laiką sėkmingiau žaidę „Juventus“ krepšininkai įtvirtino savo pergalę.


„Juventus“: Vytautas Šulskis 22, Bryantas Crawfordas 21, Vaidas Čepukaitis 12 (7 atk. kam.), Mindaugas Kupšas 11, Martynas Paliukėnas ir Žygimantas Skučas (13 atk. akm.) – po 7.

„CBet“: Mindaugas Sušinskas 17, Einaras Tubutis 12 (10 atk. kam.), Simas Jarumbauskas 11, Martynas Pacevičius 9, Dominykas Domarkas 8.

LKL ketvirtfinalio seriją iki dviejų pergalių 2-0 laimėjusi Utenos ekipa pateko į pusfinalį. Ten „Juventus“ krepšininkų jau laukia nugalėtojų titulą ginantis Kauno „Žalgiris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)