Po dvejų metų pertraukos į tarptautinį turnyrą norintys sugrįžti uteniškiai jau pateikė reikiamus dokumentus FIBA organizacijai.

„Nėra nieko netikėto, vietos siekėme ir praėjusį sezoną, tačiau tuomet mūsų prašymas liko nepatenkintas. Pažiūrėsime, koks sprendimas bus priimtas šiais metais. Kadangi laikas jau spaudė, pasikalbėjome, pasitarėme ir nusprendėme, kad esame pasirengę rudenį startuoti tarptautiniame turnyre, jei tik mums bus suteikta tokia galimybė“, – teigė „Juventus“ komandos direktorius Eimantas Skersis.

Norintys dalyvauti Čempionų lygoje klubai dokumentų originalus FIBA organizacijai turi pristatyti iki birželio 5 dienos.

„Juventus“ ekipa Čempionų lygoje debiutavo 2016-2017 metų sezone, kuomet įveikė grupės etapą, o atkrintamųjų varžybų starte nusileido Atėnų AEK (Graikija) klubui.

Dar po metų uteniškiai grupėje liko šešti ir pratęsė kovas FIBA Europos taurės turnyre, kur nukeliavo iki ketvirtfinalio.

Komandas, kurios varžysis kitame Čempionų lygos sezone, ketinama paskelbti birželio pabaigoje.

Primename, kad šiame sezone Čempionų lygoje dalyvavo Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“, o rudenį turnyre debiutuos iš Europos taurės varžybų persikėlęs Vilniaus „Rytas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)