Po rungtynių iškart duodamas trumpą komentarą tiesioginiame TV eteryje „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas neslėpė savo emocijų.

„Iš tiesų mes esame fiziškai kieti bachūriukai. Aš su jais visur dabar galiu eiti. Pusę sezono dirbome, užaugome, manau, dabar galime pradėti žaisti krepšinį.

Mes esame krepšininkai, vis dar paprasti, tie patys, manau, po tokios pergalės nepasikelsime. Žinoma, dukart įveikti „Rytą“ Utenai yra kažkas tokio, tai istorinė atkarpa“, – kalbėjo Ž. Urbonas.

„Ryto“ strategas auklėtiniams priekaištų turėjo dėl prastos gynybos.

„Daug dalykų puolime padarėme neblogai, kartais net labai gerai, atakavome ten, kur norėjome, bet buvo tokių akimirkų, kai žinojome, ką žaidžiame, bet nežaidėme to, ką norėjome žaisti.

Kartais ne tą žaidėją atakavome, tai tam tikroje erdvėje žaidėjas ne ten atsistojo, bet ne puolime problema.

Dar vienos rungtynės, kai praleidome daugiau nei 80 taškų. Varžovams leidžiame per daug lengvai pelnyti tų taškų, kai jie neturi dirbti. Šiame mače vien dėl prastos komunikacijos 10 taškų praleidome, kur žaidėjai laiku ir vietoje nesusikeitė.

Greitas puolimas – skaičius virš 20. Turime šituos skaičius mažinti, tuomet gynyboje galėsime galvoti apie praleistus 70 ar 75 taškus bei apie pergales.

„Juventus“ dabar – pakilime, žaidžia pasitikinčiai, pataikė daug sunkių metimų. Dėl tokių metimų priekaištų neturiu, bet yra tokių metimų, kurių negalima leisti“, – kalbėjo Dainius Adomaitis.

Rungtynių apžvalga:

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1.ŽALGIRIS171
2.LIETKABELIS126
3.RYTAS126
4.NEPTŪNAS108
5.JUVENTUS108
6.CBET710
7.SINTEK–DZŪKIJA611
8.ŠIAULIAI513
9.PIENO ŽVAIGŽDĖS513
10.NEVĖŽIS513


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)