Igno Vaitkaus metimai mačo pabaigoje išvedė „Juventus“ į priekį 85:82, o lemiamu metu uteniškiai dar ir apsigynė. Vis dėlto likus žaisti 5 sekundes Ž. Skučas nusprendė ne saugoti kamuolį, o neatsargiai mesti jį į priekį per visą aikštę.

Vytautas Šulskis sudėtingo perdavimo nepagavo, todėl „Neptūnas“ gavo šansą išsigelbėti. Vis dėlto Giedrius Stankevičius nepataikė iš toli, o Žygimanto Janavičiaus dvitaškis skirtumą tik sušvelnino.

„Žygiui kartais taip būna. Vietoje to, kad ramiai laimėti, jis paleidžia kamuolį į užribį. Kaip diską. Kaip Alekna. Visas geras šmotas durniaus ten pas jį atsibudo. Baisu, tragedija. Dar vienas žilas plaukas treneriui“, – spaudos konferencijoje sakė Ž. Urbonas.

„Juventus“ neseniai atsisveikino su sunkią traumą patyrusiu Juliumi Juciku. Ž. Urbonas atskleidė, kad po švenčių Utenos ekipą papildys naujas aukštaūgis.

„Mes dabar kenčiame, nes neturime pinigų kitam žmogui. Žaidžiame be pakeitimo Mindaugui Kupšui, kuris pagaliau turėjo geras rungtynes. Jis padarė tai, ko iš jo buvo prašoma. Pasakėme, kad jis negali rodyti tokio šlamšto, kokį rodė anksčiau.

Naujo aukštaūgio ieškosime šiukšlyne, benamio už lėkštę sriubos (juokiasi). Neatmetame užsieniečio varianto, bet labiau linkstame link lietuvio. Greičiausiai tai bus dar viena „vagystė“ iš kito LKL klubo“, – kalbėjo Ž. Urbonas.

Tuo metu pralaimėjusio „Neptūno“ treneris Tomas Gaidamavičius apgailestavo dėl klaidų susitikimo pabaigoje.

„Pritrūko šalto proto ir kažkiek sėkmės. Pabaigoje rungtynių įvėlėme kvailų klaidelių. Paskutinėmis sekundėmis norėjome perimti kamuolį, o Janavičius gal ir norėjo prasižengti, bet teisėjas pražangos nesušvilpė“, – kalbėjo T. Gaidamavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)