Uteniškiai namuose laimėjo 86:72 ir tašką ketvirtfinalyje gali padėti šeštadienį Prienuose.

Tačiau Ž. Urbonas mano, kad jo ekipai derėtų rimčiau vertinti situaciją, nes koncentracija pirmame mače treneris liko nusivylęs.

Kliuvo ir naudingiausiu balandžio LKL krepšininku pripažintam Mindaugui Kupšui, kuris šįkart surinko tik 4 taškus, ir kitiems.

„Puolime išpildėme gal 70 proc. savo galimybių. Šiandien nebuvo Mindaugo – sėdėjo ant suolo su „Grammy“ statulėle. Natūralu, faina, kad trečias mūsų žmogus šiemet ją gauna. Bet sąmonėje jam matyt kirbėjo, kad yra geras, gali sau leisti pamandravoti. Gerai, kad radau kuo kompensuoti jo stygių.

Vienu metu tris kamuolius išmetėme nežinia kur. Pagalvojau, gal futbolo komandą treniruoju. Eik tu sau: vienas koks Ronaldo, kitas – Rivaldo. Bėga ir nežiūrėdamas meta Žygis (Žygimantas SkučasDelfi) į užribį... Čia gal dar gali reguliariajame sezone taip išsidirbinėti, bet ne atkrintamosiose. Minkštokos truputį jų galvelės, kaip maži vaikai. Be proto erzina“, – neslėpė Ž. Urbonas.

Tuo metu jo oponentas Mantas Šernius pripažino, kad sezono atradimu tapusiems prieniškiams stinga atkrintamųjų varžybų patirties.

„Serijos favoritai – aiškūs, vieno Igno Sargiūno čia neužtenka, nes nuo pradžių nebuvo teisingas mūsų mentalitetas. Bet paskaičiavau, kas iš komandos anksčiau žaidęs tokioje varžybų stadijoje – turbūt vienas Egidijus Dimša. Taktiškai mes varžovų neapžaisime, jie labiau patyrę ir psichologiškai tvirtesni. Mes galime nustebinti tik savo energija. Norėčiau, kad maniškiai tvirčiau atstovėtų aikštėje“, – kalbėjo specialistas.

„Juventus“ atkrintamąsias varžybas pradėjo be susižeidusių gynėjų Vaido Kariniausko ir Martyno Gecevičiaus, M. Šerniaus dispozicijoje nebuvo dėl traumos Lietuvą jau palikusio Tomo Digbeu.

Uteniškiai paskutinę LKL reguliaraus sezono dieną smuktelėjo į ketvirtą vietą turnyro lentelėje (23/13), prieniškiai finišavo penkti (14/22).

Prieš tai „Juventus“ laimėjo visas keturias tarpusavio dvikovas. Įdomu, jog būtent „Cbet“ buvo paskutinis Ž. Urbono auklėtinių varžovas reguliariajame sezone – praėjusį penktadienį pergalė iškovota 108:94.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)