Po treniruotės mintimis apie varžovus ir pasiruošimą ketvirtadienio Eurolygos rungtynėms su „Žalgiris TV“ dalijosi Kauno klubo puolėjas Edgaras Ulanovas.

„Turėjome treniruotę, kurioje taktiškai ruošėmės, ką žaidžia varžovai, kur juos galima daugiausiai nubausti, kaip sustabdyti jų stipriąsias puses. Varžovų komanda nėra pačioje geriausioje situacijoje – pralaimėta daug rungtynių.

Žinote, tokie klubai nori kuo greičiau reabilituotis, ypatingai žaidžiant prie savų sirgalių. Komanda visgi laimėjo Ispanijos čempionatą, o branduolys išliko toks pat. Valensijos ekipa turi daug patyrusių žaidėjų bei kelis talentingus prisijungusius naujokus. Tikimės labai sunkių rungtynių ir turėsime žaisti žymiai geriau nei rungtynėse Kaune su Bambergo klubu“, – kalbėjo E. Ulanovas.

Nors varžovus kamuoja devynių iš eilės pralaimėjimų serija, „Basket“ klubas Eurolygoje ne sykį oponentams nusileisdavo tik pačioje rungtynių pabaigoje. Ispanai stipriausiame Senojo žemyno klubiniame turnyre rikiuojasi trečioje vietoje pagal pataikytus tritaškius metimus. Tiesa, anot E. Ulanovo, Valensijos ekipa gali būti pavojinga tiek ties perimetru, tiek baudos aikštelėje.

„Žinoma, yra tam tikri žmonės, kuriuos treneriai akcentuoja kalbant apie tritaškius. Yra kiti žmonės, kurie mėgsta kurti situacijas, yra ir pacentruojančių žmonių. Balansas tarp vidaus ir išorės varžovų ekipoje yra tikrai geras. Taigi yra tritaškiai metimai, bet iš kitos pusės Valensijos ekipa mėgsta žaisti ir fiziškai. Rungtynėse bus labai svarbu, kokį tempą diktuosime puolime ir kaip paruošime savo derinius“, – teigė E. Ulanovas.

Rungtynės Kauno „Žalgirio“ ir Valensijos „Basket“ klubų prasidės 21.45 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)