Apie tai praneša 24sek.lt žurnalistas Donatas Urbonas.

Lengvasis krašto puolėjas, galintis žaisti ir atakuojančiu gynėju, Lietuvos čempionų gretose pakeistų į Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija) išvykusį komandos senbuvį Edgarą Ulanovą.

Šią vasarą Ispanijos čempionu tapęs P. Garino skambiausią karjeros pergalę pasiekė su Argentinos rinktine, pernai pelnęs sidabrą planetos pirmenybėse.

Kinijoje jo indėlis į netikėtą „Albiceleste“ žygį siekė 8,1 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 1 rezultatyvų perdavimą per rungtynes.

Tolesnį sezoną klube smarkiai jaukė traumos. Eurolygoje P. Garino ant parketo pasirodė 10 kartų ir vidutiniškai per mačą rinko po 6,7 taško bei 3,5 atkovoto kamuolio.

Ispanijos čempionate krepšininkas, turintis ir šios šalies pilietybę, sužaidė 8-erias rungtynes ir per jas fiksavo 10,3 taško, 2,6 atkovoto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Prieš atvykdamas į Vitoriją jis trumpai parungtyniavo Orlando „Magic“ klube NBA lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)