Nauja partnerystė

U19 vaikinų (gim. 1999 m.) finalinio ketverto turnyru Gargžduose prasidės ir nauja, Lietuvos moksleivių krepšinio lygos ir Lietuvos kariuomenės partnerystė. Finalinių kovų komandos apsirengs stilizuotomis varžybų aprangomis, o nugalėtojams bus įteikti specialūs čempionų marškinėliai.

„Džiaugiuosi, kad pavyko sudominti Lietuvos kariuomenę mūsų vykdoma veikla“, – sakė Lietuvos moksleivių krepšinio lygos vadovas Martynas Račkauskas. „Tikiuosi savo darbais parodyti, kad galime būti naudingi Lietuvos kariuomenei ir bendradarbiavimas ateityje virs didesniais projektais“, – pridūrė M.Račkauskas

„Džiaugiamės, kad galime paskatinti aktyvų ir sportišką jaunimą, iš kurių ateityje galbūt išaugs potencialūs kariai. Tikimės, kad Lietuvos kariuomenės ir Lietuvos moksleivių krepšinio lygos bendradarbiavimas bus naudingas abiems pusėms ir nesustos ties šiuo projektu“, – sakė Lietuvos kariuomenės Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos viršininko pavaduotojas mjr. Žygimantas Adamonis.

Apie čempionato finalinį turnyrą

2017-2018 m. U19 vaikinų krepšinio čempionatą pradėjo 18 komandų. Komandos į finalinio ketverto turnyrą pateko įveikusios tris atrankos etapus. Viename iš pusfinalių susitiks Sigito Krukio vadovaujami Alytaus SRC ir Kauno KM „Aisčiai“ (treneris Donatas Velička).

Kitoje pusfinalio dvikovoje susirungs šeimininkų, Gargždų SM komanda, vadovaujama Audriaus Mineikio ir Vilniaus KM I (treneris Steponas Milašius). Čempionato finalinės kovos vyks Gargždų sporto mokyklos salėje (Janonio g. 9, Gargždai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)