Antrame kėlinyje „Ryto“ kapitonas Chrisas Krameris greitoje atakoje veržėsi po krepšiu ir atsispyręs nuo parketo pajuto didelį skausmą savo dešiniame kelyje. 30-metis įžaidėjas tęsti rungtynių nebegalėjo ir aikštelę paliko lydimas medicinos personalo.

Šiandien atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog pasitvirtino blogiausias traumos scenarijus – krepšininkui plyšo priekinis kryžminis kelio raištis. Prognozuojama, kad Ch. Krameris į krepšinio aikštelę galėtų grįžti tik rugsėjo mėnesį.

„Tai labai skaudi trauma tiek pačiam krepšininkui, tiek visam klubui. Jis yra vienas svarbiausių mūsų žaidėjų ir jo praradimas reiškia išties daug, – kalbėjo Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza. – Laukia ilgas kelias prasidėsiantis nuo operacijos, vėliau seks reabilitacija, bet žinome koks Ch. Krameris užsispyręs ir atsidavęs. Tikime, kad su klubo pagalba visas atsigavimo laikotarpis praeis sklandžiai ir į aikštelę Ch. Krameris sugrįš pilnai atsistatęs“ – trumpai situaciją pakomentavo L. Kleiza.

Antrosios Europos taurės ketvirtfinalio serijos rungtynės tarp Vilniaus „Ryto“ ir „Valencia Basket“ vyks jau rytoj (kovo 8 d.) 19 valandą, „Siemens“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)