Prasidėjus paskutinei ketvirto kėlinio minutei svečiai buvo priekyje 79:70, o likus žaisti 14 sek. jie dar vis pirmavo gana solidžiai (79:72), bet tada prasidėjo keisti dalykai: iš pradžių Jameeras Nelsonas visai be reikalo kirto per rankas iš trijų taškų zonos metusiam Jarrettui Jackui.

Šiam realizavus visas tris baudas „Magic“ žaidėjai įsigudrino nesuspėti per 5 sek. išsimesti kamuolio iš užribio. Tokią dovanėlę jau per 3 sekundes dar dviem taškais pavertė Dionas Waitersas. Tuomet šeimininkai tyčia prasižengė prieš E'Twauną Moore, o šis nepataikė nė vieno baudos metimo ir suteikė šansą „Cavaliers“ išlyginti rezultatą. Taip ir atsitiko: D. Waitersas nesunkiai prasiveržė po krepšiu ir metimu nuo lentos išplėšė pratęsimą – 79:79.

Per papildomas 5 minutes „Magic“ vyrai taip pat nebepersistengė ir tepelnė du taškus bei patyrė pralaimėjimą 81:87.

„Aš vis dar nežinau, kaip mes iškovojome pergalę. Tai nepaaiškinama, bet pergalė yra pergalė“, – po itin keistos dvikovos atomazgos sakė Andersonas Varejao.

Internautai vienintele logiška tokio Orlando komandos fiasko priežastimi įvardijo nenorą laimėti ir stengimąsi įgyti kuo geresnius šansus į aukštesnį šaukimą 2014 m. NBA naujokų biržoje.

Jei šiuose žodžiuose yra kiek nors tiesos, tada „Magic“ ekipai sekasi ne taip ir blogai: su 10 pergalių ir 22 pralaimėjimais ji visoje NBA lygoje yra priešpaskutinė, lenkianti tik Milvokio „Bucks“ kolektyvą (7/25).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)