Panevėžiečiai visą susitikimą kontroliavo situaciją ir pirmavo dviženkliu skirtumu. Latvijos klubas į lemiamą šturmą kilo ketvirtojo kėlinio pabaigoje, kai spurtavo 8:0 ir likus 30 sekundžių sumažino deficitą iki 2 taškų – 76:78.

Svarbios „Lietkabelio“ atakos metu Lorenzo Williamsas prametė tolimą dvitaškį, bet kamuolį sugriebęs Simas Jasaitis išprovokavo varžovo pražangą ir pataikė vieną baudą iš dviejų – 79:76.

„Ventspils“ dar turėjo 15 sekundžių, bet J. Jucikas gavo pražangą puolime ir taip palaidojo savo ekipos šansus išsigelbėti.

„Lietkabelis“: Gary Taltonas 12 (5 rez. perd.), Kšištofas Lavrinovičius ir Darjušas Lavrinovičius po 11, Lukas Aukštikalnis ir Žygimantas Skučas po 10, Simas Jasaitis ir Vaidas Čepukaitis (5 atk. kam., 4 rez. perd.) po 8 taškus.

„Ventspils“: Blake’as Hamiltonas 19 (6 atk. kam.), Ingusas Jahovičius 18, Maris Gulbis 12 (5 atk. kam.), Julius Jucikas (19 min., 2 atk. kam.) ir Ronaldas Zakis po 8.

Šeštadienį, „Lietkabelio“ laukia susitikimas su Krasnojarsko „Jenisej“ krepšininkais.

Po šios dvikovos paaiškės, dėl kelintos vietos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionai kovos turnyre ir kas bus jų varžovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)